Referenties

Organisaties en bedrijven:

Maartenskliniek, Nijmegen
Gemeente Apeldoorn
GGD Gelre-IJssel, nu GGD Noord- en Oost Gelderland
Tinyeye telelogopedie
Windesheim
Kinderwoud Kinderopvang
Univé
Ingenieursbureau, Overijssel
Cateringbedrijf, Overijssel
Opleidingsinstituut, Friesland
Doomijn
Travers
Icare
Centrum Jeugd en Gezin Zwolle

Reacties van cliënten

Begeleiding logopedisten GGD Gelre-IJssel als zelfstandig team:
Ervaring n.a.v. een teamdag: "Heel positief! Verherderend qua inzicht in de problemen, maar er ontstond ook - gelijktijdig - een groot saamhorigheidsgevoel (als team!)."
"Goede voorbereiding / kennis van zaken! Jouw positieve, open, warme houding doet de rest."
"Activiteitenplan: goed overzicht!"

“Ik heb enorm veel plezier beleefd aan het mailcoachingstraject. Aan de ene kant door de opdrachten die ik uitgevoerd heb, aan de andere kant ook door het schrijven. Het schrijven heeft mij erg geholpen om mijn gedachten op een rijtje te krijgen en te structureren en erover na te denken. Voor mij is het een 8.” Senior consultant gecoacht via E-mail.

“Wat me erg aansprak is dat ik door de vragen en opdrachten echt aan het denken en aan het werk werd gezet. Ik vond de insteek van de coaching heel praktisch, resultaatgericht en positief/constructief.” P&O adviseur gecoacht via E-mail.

“De vrijheid in tijdsindeling vond ik een groot voordeel het daarmee samenhangende goed kunnen nadenken over hoe en wat ik opschrijf.” Zelfstandig ondernemer gecoacht via E-mail.

Centrum Jeugd en Gezin Zwolle Noord en West; reacties van medewerkers n.a.v. dag met teambuilding en uitwerken visie:
"Als elke teamdag zo zou zijn, zou ik vol enthousiasme en plezier een volgende keer tegemoet zien."
"Leuke dag met goede afwisseling van opdrachten. Passend voor dit team."
"Prettige begeleiding, veel ruimte om te bespreken en te discussiëren. De “tussenoefeningen” waren ook erg leuk en leuke onderbrekingen."

Travers; reacties van coördinatoren kinderopvang Doomijn bij begeleiding intervisie:
"Rustig en gestructureerd. Prettig."
"Fijn dat we een onafhankelijke gespreksleider hebben."
"Je had de tip om bij het geven van feedback geen advies te geven aan elkaar; de ander is wijs genoeg om zelf de oplossing te bedenken bij jouw feedback. Deze tip helpt me nu al."

Centrum Jeugd en Gezin Zwolle Zuid en Oost; reacties van medewerkers n.a.v. dag met teambuilding en praktisch uitwerken van visie:
"Je gaf ruimte indien nodig, en corrigeerde zonder oordeel. Heel fijn dus!"
"Je was helder, nam snel leiding over als het dreigde teveel in de oplossingssfeer terecht te komen."
"Rust en uitleg waren prettig, vertrouwde sfeer."
"Het was afwisselend ( verschillende werkvormen), je wist de aandacht vast te houden."
"Leuk gedaan, motiverend, aanstekelijk, enthousiast."
"Prima tijdbewaking, geen stress, afwisselend programma."

“De oprechte geïnteresseerdheid en het persoonlijke van Marga spraken mij erg aan. Ze komt goed tot de essentie van het probleem. En het voorleggen van diverse vormen van training/spel was voor mij heel goed zodat ik uit kon kiezen wat het beste bij mij paste. Blijf zo positief, geïnteresseerd en meelevend. Ik vind je een fijne coach!” J.B., directie-secretaresse, gecoacht door Marga.

"Ik was afgebrand door mijn werk(gever) toen de coaching startte. Mijn zelfvertrouwen was ik kwijt maar ook mijn innerlijke kompas. Door de spiegel die me werd voorgehouden, het zelfonderzoek naar mijn aandeel dat het zover heeft kunnen komen en het analyseren van de situatie waarin ik was beland en hoe ik daarmee omging, hervond ik mijn zelfvertrouwen en mijn eigen kracht. Het heeft me inzichten gegeven en daarmee zelfvertrouwen waardoor ik in mijn nieuwe baan helemaal opbloei." Senior personeelsadviseur, coachcliënt. 

"Ik weet duidelijker waar ik sta! Daardoor kan ik helder formuleren wat ik van anderen verwacht." Leidinggevende, coachcliënt.

“Wat me aansprak was het enthousiasme van de coach en het op een creatieve manier zoeken van oplossingen. De rust waarmee ze me benaderde.” Hanneke op ten Berg, individuele activiteitenbegeleidster bij Berkumstede Woonzorgcentrum De wissel, coachcliënt.

“Je bent duidelijk, je luistert naar de vraag, je hebt humor.” Carin Rommers, leerkracht bij Vrije School Michaël, deelnemer workshop kernkwaliteiten.

”Ik kwam moe aan en ga energiek naar huis. Compliment!” Lidwien van Reisen, teammanager jeugdgezondheidszorg GGD Regio Nijmegen, deelnemer workshop kernkwaliteiten.

“Je hebt ’n prettige houding, afwisselend enthousiast en actief, met luisterend en op de achtergrond.” Jacomine Sok, kinderverpleegkundige in de Isalaklinieken en bij de Kinderthuiszorg, deelnemer workshop kernkwaliteiten.

· Copyright © 2021 HET KAN ANDERS ·

Bizzka - website ontwikkeling & realisatie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram