European Brains @ Work

European Brains @ Work

European Brains @ Work (EBW) is een internationaal netwerk van experts op het gebied van AD(H)D, dyslexie, dyscalculie, autisme en hoogbegaafdheid. Als ambassadeur bezoeken zij werkgevers om met hen te spreken over medewerkers met "special brains". Met de bedoeling de werkgevers te ondersteunen bij het begeleiden van dit deel van hun menselijk kapitaal (ongeveer 10%) en de "brains" van deze talentvolle medewerkers optimaal te benutten. Marga Spaanjaars van HET KAN ANDERS is als ambassadeur aangesloten bij European Brains @ Work.

De ambassadeurs van European Brains @ Work worden uitgebreid getraind met ondersteuning van Europese subsidie. Zij bieden werkgevers inzicht in de signalering van medewerkers met "special brains", en inventariseren samen met werkgevers wat gedaan kan worden om de kwaliteiten van deze medewerkers optimaal tot hun recht te laten komen. Wil je meer weten of in aanmerking komen voor een (gratis) gesprek of presentatie? Kijk dan op Europeanbrainsatwork.nl of neem contact op.

· Copyright © 2021 HET KAN ANDERS ·

Bizzka - website ontwikkeling & realisatie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram