Visie en missie

VISIE

Echte verandering komt uit jezelf!
Iedereen weet bewust of onbewust wat hij nodig heeft om te veranderen. Het kan anders ondersteunt bij het ontdekken en inzetten van je eigen kracht, realistisch omgaan met belemmeringen en aanboren van hulpbronnen, om zo te komen tot de verandering die je zelf wilt bereiken.
De basis is jezelf verstaan en elkaar verstaan. Dan ervaar je rust én plezier in jezelf en in je relaties met anderen.

MISSIE

Ik zou het zo mooi vinden als we onszelf en elkaar leren verstaan, voor een begripvolle wereld! Dan komt er echte verandering. In het klein, en misschien....ook wel in het groot.....
In een begripvolle wereld werk je samen op basis van begrip en respect voor elkaar, ontdek je je eigen en elkaars kracht en versterk je elkaar in het bereiken van gezamenlijke doelen.

Daarom investeert het kan anders in individuele coachtrajecten met aandacht voor jouw krachtbronnen en jouw talenten. 

Daarom verzorgt het kan anders kerntalentenanalyses, waarmee jouw persoonlijke profiel in kaart wordt gebracht en je weet waar je enthousiast van wordt, wat je drijft en waar je energie van krijgt.

Daarom zet het kan anders díe werkvormen in waarin jij het beste uit jezelf leert halen, zoals MatriXcoaching, e-coaching, oplossingsgericht coachen, lichaamsgericht werk, familie- of organisatieopstellingen, mindfulness, visualisatie, diverse gesprekstechnieken en Transactionele Analyse.
Verdiepend en concreet!

· Copyright © 2021 HET KAN ANDERS ·

Bizzka - website ontwikkeling & realisatie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram