Kerntalentenanalyse

Wat zijn kerntalenten?

Ontdek het met Marga's uitleg en de ervaringen van anderen:

Uitleg van Marga bij de kerntalenten methode en ervaringen van mensen die een kerntalentenanalyse hebben gehad.

Wil je meer inzicht krijgen in je persoonlijkheid, mogelijkheden en intrinsieke motivatie? Kerntalenten bieden waardevolle inzichten in energiegevers, risico's op burn-out en de ideale werkomgeving. Een kerntalentenanalyse is een onmisbare tool voor diverse aspecten van je loopbaan, zoals loopbaankeuzes, energiebalans, en duurzame inzetbaarheid. Het is maatwerk, uniek voor iedere persoon.


Een kerntalentenanalyse is maatwerk: uniek voor iedere persoon.


Hoe worden kerntalenten vastgesteld?

Onze methode analyseert speelgedrag van 4 tot 12 jaar, waardoor we zuivere indicatoren krijgen die aansluiten bij je persoonlijkheid. Dit voorkomt dat je bouwt op competenties die geen plezier en energie brengen. Onze analyse is levenslang geldig en kan bij elke belangrijke carrièrekeuze worden geraadpleegd.Wat biedt het kerntalentenrapport?

Het rapport maakt onderscheid tussen sterke, halve en kleine kerntalenten, en geeft inzicht in je persoonlijke combinatie van kerntalenten, loopbaanplafond, risico's op burn-out of bore-out, en persoonlijk leiderschap. Na het analysegesprek stemmen we met twee vervolggesprekken af op jouw behoeften, zoals het optimaliseren van je energiebalans en loopbaanontwikkeling.

De combinaties van verschillende kerntalenten geven onder andere inzicht in de volgende kenmerken:

In deze vervolggesprekken komen de volgende onderwerpen aan bod - afgestemd op de hulpvraag:

  • Invloed kerntalenten op energiebalans met persoonlijk energieplan.
  • Levensparadoxen, persoonlijke uitdagingen en bijzondere eigenschappen.
  • Invloed kerntalenten op loopbaan met terugblik, bespreken huidige situatie en lijst randvoorwaarden voor passend werk.
  • Indien aan de orde: invloed van hoogbegaafdheid en/of hoogsensitiviteit op je kerntalentenprofiel.
  • Evaluatie en tips.

Ervaring na de kerntalentenanalyse:

"Dit was ver boven mijn verwachting! Ik was al wel bekend met de meer standaard, oppervlakkiger zelftests, maar dit is echt persoonlijk en gaat een stuk dieper. Soms was het ook confronterend. Zo is het bijv. als militair even schrikken als je leest dat leidinggeven 'wat minder bij je past'. Maar eigenlijk wist ik dat ook wel en gaf het rust, omdat ik het nu ook tegenover mezelf mocht toegeven.”


Kies voor deze kerntalentenanalyse!

Maak gebruik van ons aanbod: een complete analyse inclusief rapportage en twee vervolggesprekken voor €1750 (excl. BTW). Particulieren hoeven de extra BTW niet te betalen, die betalen wij!
Neem contact op voor meer informatie of meld je direct aan via onze website HB-trainingen.nl.


De kerntalentenmethode is ontwikkeld door Danielle Krekels van Coretalents

Hoogbegaafdheid
Herken je jezelf in de omschrijving snelle intuïtieve denker of in hoogbegaafdheid? Geïnteresseerd in een online leertraject of een leertraject samen met anderen? Misschien is ons aanbod van HB-trainingen wel precies wat je zoekt.

· Copyright © 2021 HET KAN ANDERS ·

Bizzka - website ontwikkeling & realisatie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram